Nog 23 dagen!
Heisann!
Na een maand niks van mijgehoord te hebbenis het nu zeker weer tijd om jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen hier. Deafgelopenwekenzijn erg snel gegaan, wat natuurlijk een goed teken is. Naast al mijn activiteiten voor school heb ik het de laatste maand ookdruk met het sociale leven hier. Waar ik erg blij mee ben, wantin de eerste 'koude' periode bleef iedereen hier maar binnen en was het moeilijk om elkaar te ontmoeten. Nu dat het mooi lente weerer islijkthet alsof er veel meer mensen hier wonen

Om jullie een idee te geven hoe multicultureel het hier is zal ik de landen opnoemen waar de mensen vandaan komen waar ik vanalles mee onderneem:
Sri lanka, Filipijnen, Bosnië, Iran, Pakistan, Oekraïne, Spanje, Italië, Zuid-Afrika, China, Nepal, Japan en natuurlijk Noorwegen.
Wekelijks, bij mooi weer, gaan we met een groep (vooral uit Sri lanka) cricket spelen. Erg leuk spel om te spelen. We doen dit op het terein van een school in de buurt, hier is ook een voetbal- en basketbalveld. Dus bij mooi weer zijn daar veel mensen te vinden, erg gezellig! Verder zijn de avonden van de afgelopen weekenden gevuld met pokeren en of kaarten in de stad of bij iemand thuis.
Twee weken geleden ben ik weer een dag naar Langesund (plaats aan de kust) geweest met twee meiden uit Italië die hier stage lopen in een verzorgingshuis. We waren uitgenodigd door onze begleidsters, Siv en Karin. Het was erg gezellig, en we hadden een heerlijke picknick uitkijkend op de Noordelijke Atlantische Oceaan!Erg mooi!
Afgelopen weekend ookeen aantal feestjesmeegemaakt. Het begon vrijdag met een 'master' party georganiseerd om alle bijna afgestuurde internationale master studenten 'succes' te wensen in de toekomst. Alle internationale studenten waren uitgenodigd. De avond was gevuld met pizza eten en optredens.Iedereen'moest' ietsgaan uitvoeren wat te maken had met zijn of haar land van afkomst. Gelukkig moesten we om 22.00 uur al vertrekken uit het studentenhuis. Dus helaas pindakaas was erg geen tijd meer voor een optreden van mij...

Zaterdag was er 's avonds natuurlijk groot feest omdat Noorwegen de 'Grand Pri' (Eurovision songfestival) had gewonnen! Ik was die avond aan het kijken met alleen meiden (uit Iran en Filipijnen), nou dat was toch een gegil! Wanneer Noorwegen minstens 8 punten kreeg werd er gegild....dat was dus de hele tijd ongeveer, haha!
Wat nog wel een grappig feitje is, is dat tijdens mijn verblijf inOslo met Mariëtte, wij in een restaurant naast de heuze Alexander Ribak zaten. Wat grappig toch weer.....
Zondag 17 mei was het helemaal feest omdat Noorwegen dan hun onafhankelijkheid vieren! Erg leuk om mee te maken. Zie foto's voor het straatbeeld van die dag. Zoveel mensen heb ik nog nooit in Porsgrunn gezien!
De komende weken worden erg druk voor mij. Ik zal naast mijn drie laatste stageweken op de kraamafdeling mijn eindveslag voor mijn onderzoek en stage afronden. Dus misschien is mijn volgende bericht wel vanuit Nederland.......
Ik zal jullie nog wel even vertellen wat mijn planning is voor in Nederland (is namelijk ook druk

Veel liefs,
Nienke
Hey Nienkie! Klinkt allemaal erg gezellig. Tijd is volgens mij ook erg snel gegaan (hoewel..zonder vriendje?).. Nou ik zie je vast wel in juni, hopelijk kunnen we dan een leuk 'reunie'etentje houden met Jenn erbij. xx
Geniet ze nog de laatste 23 dagen! Zo te horen gaat jouw tijd voorbij vliegen!
Succes met de laatste 3 weken en misschien tot snel!
Kus 'Lien
Heeey Nien!!
Hoe is het met je? Klinkt allemaal alsof je het nog steeds super naar je zin hebt daar, mooizo! Jammer dat het er dan al bijna weer opzit of niet?
Ben echt jaloers op je reis naar Zuid-Afrika, gaaf man! Wel jammer dat ik je pas daarna weer zie want ik ben pas rond 22 juli weer in NL. Maar dan moeten we snel maar weer even bijpraten!! :)
Veel plezier nog daar en ook alvast heel veel plezier op je reis met Rik!
Besoss!!
Hey Nienke,
Heel veel succes de laatste 3 weken lekker knallen!!!
en dan hop naar Rik!
Liefs
'lein
joooo Nienke, jeumig lekker druk daar dus!!
En we kunnen niet eens een glimp van je opvangen als je terugkomt!! Ook wel lekker even bij je ouders, geniet er maar van!
En dan drinken we een biertje in augustus!!
xx Bernou
Hoi!
Leuke foto's! Het was leuk om je laatst te spreken op Skype. Als je op Texel bent moeten we snel wat afspreken!
Succes met je schooldingen!
Maria
Hooooooooooooi!
Nog een paar daagjes en dan ben je weer bij ons. De blonde drieling is dan EINDELIJK weer compleet en dat gaan we dinsdag 16 juni uitgebreid vieren.... Succes nog en je mag daar nog wel een extra biertje drinken (van 8 euro) voor ons! Hihi
LIEFS